Marcipan-trøffelkugler med hvid chokolade og birkes
SPONSORERET indhold

Marcipan-trøffelkugler med hvid chokolade og birkes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
(ca. 10 stk.)
100 g ren rå marcipan
ca. 1/2 portion chokoladetrøffelmasse (se opskriften ovenfor)
150 g hvid chokolade
1 spsk blå birkes

  1. Lav chokolade-trøffelmasse.
  2. Smelt hvid chokolade ved lav temperatur.
  3. Rør i chokoladen, til den er cremet.
  4. Del marcipanen i 10 stykker, flad dem lidt ud og sæt en klat trøffelmasse på hver. Fold marcipanen rundt om og tril til kugler.
  5. Dyp kuglerne i hvid chokolade, tag dem op med to gafler og sæt dem på bagepapir.
  6. Drys med birkes, og lad chokoladen størkne ca. 1 time.