Marineret hanebryst med wok-grøntsager
SPONSORERET indhold

Marineret hanebryst med wok-grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

02. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(3-4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Marinering: min. 2 timer
Stegetid: 20 min.
Fryse-egnet
2 hanebryster med skind
2-3 fed hvidløg
2 tsk frisk revet ingefær
1½ dl soja
1 dl honning
½ dl sherry
½ dl citron- eller limesaft
600 g friske grønsager (f.eks. champignon, gulerødder, broccoli)
1 spsk olie
Tilbehør: kogte ris

  1. Pil hvidløgsfeddene og riv dem fint over en skål. Tilsæt fintrevet ingefær, soja, honning, sherry og citrussaft. Læg hanebrysterne i en frysepose med halvdelen af marinaden og lad dem trække i køleskabet et par timer eller natten over. Gem resten af marinaden til grønsagerne.
  2. Rens grønsagerne og snit dem fint. Tag kødet op af marinaden og brun det på en varm grillpande eller stegepande. Skru ned for varmen og steg det færdigt, ca. 7 min. på hver side eller i ovnen ca. 15 min. Dryp lidt af marinaden fra kødet over under stegningen.
  3. Steg grønsagerne i en varm wok eller sauterpande med olie – ca. 5 min. Hæld marinaden over grønsagerne og lad dem simre et par min. mere.
  4. Skær kødet i skiver og servér med dampende ris og de stegte/marinerede grønsager.