Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200-250g laksefilet (uden skind)
salt og peber
1 moden avocado
8 cherrytomater (i halve)
4 radiser (i skiver eller tern)
1 usprøjtet lime
1 spsk jomfruolivenolie
frisk koriander og basilikum
Tilbehør:
brød
- Skær laksen i små tern. Vend dem med lidt salt og peber og fordel dem på 2 kolde tallerkner.
- Halvér avocadoen og fjern stenen. Træk skrællen af og skær avocadokødet i tynde, brede strimler med en kartoffelskræller eller ostehøvl. Fordel dem omkring laksen sammen med cherrytomater og radiser.
- Rør fintrevet limeskal sammen med olivenolie og dryp det over.
- Skyl krydderurterne, tør dem og pluk dem over retten med let hånd. Servér med (ristet) brød som forret.