Marineret oksekød
SPONSORERET indhold

Marineret oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
11. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kalveculotte
salt og peber
Marinade:
¾ dl olivenolie
3 spsk kinesisk soja
lidt citronsaft
2-3 fed hvidløg (knuste eller finthakkede)
1 stort bdt persille (hakket)

  1. Gnid kødet med salt og peber og steg det midt i ovnen ved 160 grader i 50 min.
  2. Lad kødet svale (steg det evt. dagen før serveringen) og skær det derefter i meget tynde skiver.
  3. Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend oksekødsskiverne heri.
  4. Anret dem på et fad og hæld den resterende marinade over.