Opskrift på mellemhapser med pålæg og rygeost
SPONSORERET indhold

Mellemhapser med pålæg og rygeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Husk mellemmåltiderne. Her er hvad du kan spise på en dag.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
15. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

3 klidbrød (Helseklidbrød eller Fiberkiks, kan købes i Føtex, Superbest, Matas, Helsekost og hos Frk. Skrump)
50 g magert pålæg (f.eks. skinke eller kalkun)
100 g rygeost 1%
skiver af agurk eller rød peberfrugt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    195 Kcal

Sådan laver du mellemhapser med pålæg og rygeost

Lav tre madder af brød, pålæg og grønt. Spis f.eks. en mad om formiddagen og to om eftermiddagen.

Prøv også: Frokost - Let, men mæt