Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 10-15 min.
Fryse-egnede
100 g smør
50 g chokolade
2 æg
150 g brun farin
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g kakao
ca. 20 mini-muffinsforme af papir
Glasur: 1/2 dl flormelis +
ca. 1/2 tsk vand
Drys: hasselnøddeflager
ca. 20 ispinde (eller træspid)
- Smelt smør i en gryde, sluk og tilsæt chokolade og rør sammen.
- Pisk æg og farin til skum. Bland mel, bagepulver og kakao sammen.
- Drys det igennem en si i æggeskummet.
- Tilsæt let afkølet smør og chokolade og rør forsigtigt til ensartet konsistens.
- Fyld det i formene og bag straks i ca. 10 min. ved 200 grader, til kagerne er gennembagte.
- Lad dem køle lidt af. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en lille klat på hver kage.
- Drys med hasselnøddeflager. Lad glasuren størkne og sæt kagerne på pinde.