Mini-muffins
SPONSORERET indhold

Mini-muffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca 20 stk

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 10-15 min.
Fryse-egnede
100 g smør
50 g chokolade
2 æg
150 g brun farin
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g kakao
ca. 20 mini-muffinsforme af papir
Glasur: 1/2 dl flormelis +
ca. 1/2 tsk vand
Drys: hasselnøddeflager
ca. 20 ispinde (eller træspid)

  1. Smelt smør i en gryde, sluk og tilsæt chokolade og rør sammen.
  2. Pisk æg og farin til skum. Bland mel, bagepulver og kakao sammen.
  3. Drys det igennem en si i æggeskummet.
  4. Tilsæt let afkølet smør og chokolade og rør forsigtigt til ensartet konsistens.
  5. Fyld det i formene og bag straks i ca. 10 min. ved 200 grader, til kagerne er gennembagte.
  6. Lad dem køle lidt af. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en lille klat på hver kage.
  7. Drys med hasselnøddeflager. Lad glasuren størkne og sæt kagerne på pinde.