Muffins med valnøddeknas
SPONSORERET indhold

Muffins med valnøddeknas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme muffins med lækkert valnøddeknas på toppen.

22. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(12-18 stk)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.

Fryse-egnet

1 portion grundopskriftGrundopskrift til muffins
frugt efter eget valg – f.eks. 2 pærer
Valnøddeknas:
75 g valnøddekerner
75 g farin
½ tsk stødt kanel
50 g smør

  1. Fordel grunddejen med små stykker frugt i 12-18 muffinsforme og sæt dem i ovnen 12-15 min.
  2. Hak valnødderne og bland dem med farin, kanel og smør til en klumpet masse.
  3. Fordel den over de halvbagte muffins og bag dem færdige som beskrevet i grundopskriften.