Mynte-chutney
Skønt, friskt og nemt tilbehør, der passer både til lam og blomkål. Brug det også som dip til fladbrød eller for eksempel papadums (kan købes i supermarkeder).
Ingredienser
2 store håndfulde mynte
1 stor håndfuld koriander
½ tsk revet ingefær
1 tsk knust spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 tsk friskkværnet peber
ca. ½ citron, saft heraf
3 dl sødmælksyoghurt
Sådan gør du
Kom mynte og koriander i en morter, og mos det til en masse. Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander, peber og lidt citronsaft. Rør yoghurt i, og smag til med salt og eventuelt mere citron. Server den kold.
PRØV OGSÅ: Louisa Lorangs 5 indiske livretter
PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat
PRØV OGSÅ: Indisk middag - Kalv masala, naanbrød & mangolassi
Tip
Du kan nøjes med ren mynte eller fyre op for korianderen efter smag. Chutneyen holder sig i 1 døgn i køleskab.