Nem kartoffelpizza
Foto: Lars Ranek | Nem kartoffelpizza
ALT for damerne

Nem kartoffelpizza

Nem kartoffelpizza

Kartoffelpizza er en nem og super lækker spise, som slet ikke er svær at lave. Har du rigtigt travlt, kan du bruge færdig pizzadej. Få opskriften på kartoffelpizza her:

Af Peter Munch 20.sep.2016 Mad

Nem kartoffelpizza til 4 personer

Opskriften indeholder sponsorerede links

Ca. 300 g kartofler i tynde skiver
1 portion pizzadej, cirka 275 g, køb den færdig,
eller find Grundopskrift på pizzadej her
lidt olivenolie
2-3 stilke frisk oregano eller lidt tørret
ca. 125 g frisk mozzarella
salt
2 spsk marinerede oliven, grofthakkede

Sådan laver du nem kartofflepizza

Sæt ovnen på den højeste temperatur, og sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har en. Alternativt en bageplade.

► Med en bagesten bliver din pizza sprød på den helt rigtige måde. Se det store udvalg af pizzasten og bagesten hos Bageren og Kokken

Vask kartoflerne, og skær dem i fine, tynde skiver.

Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir, og pensl bunden med lidt olivenolie.

Drys lidt oregano over. Riv eller ”pluk” osten, og fordel 2/3 på bunden. Krydr med lidt salt. Dæk bunden med kartoffelskiverne, så de lige rammer hinanden.

Dryp lidt olivenolie over, og bag pizzaen i ca. 15 min i ovnen.

Top med de marinerede oliven, lidt mere oregano og salt.


PRØV OGSÅ: Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie

Henter...