Hindbærsnitter
SPONSORERET indhold

Nemme hindbærsnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre hindbærsnitter, du kan lave hurtigt og nemt.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
31. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
6 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 rulle butterdej, ca. 225 g
100 g hindbærmarmelade
1 æg
Glasur:
50 g flormelis
1-2 spsk kogende vand
evt. krymmel

  1. Rul dejen ud til en plade ca. 30 x 40 cm. Læg hindbærmarmeladen midt på den ene langside. Prik den anden side af dejen med en gaffel og læg den over marmeladen.
  2. Tryk kanterne godt sammen med en gaffel og læg stangen på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og sæt pladen i ovnen ca. 20 min.
  3. Lad kagen afkøle på en rist. Rør en glasur af flormelis og kogende vand og smør det på kagen. Pynt evt. med krymmel og del kagen i 6 snitter.