Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Stegetid:
ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
350 g ægnudler (1 pakke)
4 spsk vindruekerneolie
1 løg (i skiver)
1 bdt forårsløg (4 stk. fintsnittede)
2 fed hvidløg (snittede)
2 bladselleristilke (fintsnittede)
200 g grønne asparges (snittede)
3 spsk soyasauce
citronsaft
salt og peber
- Kog nudlerne 3 minutter.
- Lad dem dryppe af i en sigte.
- Lad olien blive varm i en dyb pande.
- Kom løg og hvidløg i og lad det svitse 1 minut.
- Tilsæt bladselleri og asparges.
- Rør om og steg yderligere nogle få minutter.
- Kom nudlerne i lidt ad gangen, så de ikke klumper. Rør om og varm igennem.
- Hæld soyasauce på og tilsæt citronsaft samt salt og peber.
- Server straks efter.