banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Kom med til ALT for damernes Kvindeløb – Danmarks hyggeligste!   BESTIL HER

Opskrift på oksekød, syltet løg og tomat
Oksekød, syltet løg og tomat

Opskrift på oksekød, syltet løg og tomat

Oksekød, syltet løg og tomat

Kød skal der til.I små mundrette stykker så du også kan konversere.

Bedømmelse
9

ca. 20 stk.

10 cherrytomater
3 skalotteløg
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
bladene af 1 kvist timian
2-3 spsk balsamico
1 spsk rørsukker

2 stykker entrecôte eller anden god bøf
olivenolie og lidt smør til stegning
salt og peber

75-100 g sorte oliven
½ fed finthakket hvidløg
1 spsk olivenolie
salt og peber
1 spsk finthakket, bredbladet persille
4-5 skiver focaccia-brød
lidt persille til at drysse over kødet

Sådan laver du oksekød

Syltede løg: Halvér tomaterne, og pil og snit skalotteløg i tynde skiver. Steg skalotteløg møre i en gryde med lidt olivenolie ved svag varme. Tilsæt hvidløg, timian, balsamico og rørsukker og lad det simre 4-5 minutter. Tilsæt tomaterne og lad dem varme sammen med løgene 1-2 minutter. Tag det af varmen og afkøl.

Steg oksekødet medium på en pande, ca. 3 min på hver side og krydr med salt og peber. Lad bøfferne trække og afkøle lidt og skær efterfølgende kødet i skiver.

Udsten og hak de sorte oliven og bland dem med hvidløg, olivenolie, salt, peber og persille.

Skær brødet i ca. 20 små firkanter og anret hvert brød med lidt olivenblanding, syltede løg, oksekød og drys med lidt snittet, bredbladet persille.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Okse

specialkost

kategori

Forret

nationalitet

Dansk

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok