Ovnbagte rødbeder med bær og honning
SPONSORERET indhold

Ovnbagte rødbeder med bær og honning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød eller som tilbehør til vildt, fjerkræ eller fisk.

Af: Martin Dyrløv Foto: Martin Dyrløv
28. sep. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Ingredienser:
2-4 rødbeder (gerne forskellige slags)
1 stilk frisk rosmarin
1-2 spsk. olivenolie
salt og peber
30 g valnøddekerner
100 g brombær
1 spsk. flydende honning
50 g blød gedeost

  1. Skræl rødbederne, og skær dem i både eller terninger. Vend dem sammen med finthakket rosmarin, olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
  2. Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. – vend rundt i dem efter de første 15 min.
  3. Rist nødderne i 3-5 min. på en tør pande, og afkøl.
  4. Vend brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede nødder.