Ovnstegt kylling med kartofler og tzatziki
SPONSORERET indhold

Ovnstegt kylling med kartofler og tzatziki

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker ret, der både er velegnet til hverdag og til gæster. Kyllingeretten er med græsk inspiration.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. sep. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
2 kyllingebrystfileter (275 g)
300 g store kartofler (i både)
salt og peber
½+½ spsk olivenolie
2 rødløg (i både)
1 spsk frisk oregano
eller 1 tsk tørret oregano

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Vend kartoffelbåde med salt, friskkværnet peber og 1/2 spsk olivenolie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen ca. 35 min.
  3. Rør 1/2 spsk olivenolie med oregano, salt og peber. Vend rødløg og kød i oregano-olien og læg det i et ovnfast fad med bagepapir. Sæt det i ovnen 25 min.
  4. Tzatziki: Flæk 1/2 agurk på langs og skrab kernerne ud. Snit agurken i tynde skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min.
  5. Lad agurkestykkerne dryppe af og vend dem i 21/2 dl græsk yoghurt sammen med 1 fed knust hvidløg og friskkværnet peber.