Pandestegt bøg med cremede bouillonkartofler
SPONSORERET indhold

Pandestegt bøg med cremede bouillonkartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. mar. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Koge/stegetid:
16 min.
Ikke fryse-egnet
2 bøffer af oksefilet (eller hakket oksekød, i alt ca. 375 g)
1/2 spsk olie
2 gulerødder
2 stilke blegselleri
2-3 store kartofler
1 1/2 dl bouillon
1 dl piskefløde
salt og peber

  1. Skræl gulerødder og blegselleri og hak dem fint – gerne i en lille hurtighakker eller foodprocessor. Læg dem i bunden af en gryde.
  2. Skrub eller skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem ovenpå.
  3. Hæld bouillon ved og kog kartoflerne næsten møre ca. 8 min. Hæld fløden ved.
  4. Kog til cremet konsistens ca. 8 min. Smag til med salt og peber.
  5. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en varm pande med olie ca. 4 min. på hver side.
  6. Servér straks med kartoflerne.