Så let er det at lave panerede fiskefileter
SPONSORERET indhold

Panerede fiskefileter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Paner fiskefileterne nu, så er de nemme at hive frem og stege færdige på panden, når julefrokosterne nærmer sig.

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen/ Skovdal
06. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til 10 fiskefileter:
2 æg
3 dl rugmel
2 tsk salt
1 tsk peber
10 fileter af skrubbe eller rødspætte
Bagepapir og en boks til fryseren

Til servering: ca. 100 g smør til stegning, salat, remoulade og agurkesalat.

Sådan laver du fiskefileterne:

Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Rør rugmel sammen med salt og peber i en anden tallerken. Beklæd en fryseegnet boks af en vis størrelse med bagepapir i bunden. Paner nu fiskefileterne ved at dyppe dem først i mel, derefter i æg og til sidst i mel igen. Læg dem lagvis i boksen med bagepapir mellem lagene, så fiskene ikke rører hinanden. Sæt fiskene i fryseren frem til brug.

Servering: Steg fiskefileterne, mens de stadig er frosne i rigeligt med smeltet smør på en pande. De er færdige efter 3-4 minutter på hver side. Server på rugbrød med salatblade, giv remoulade og agurkesalat til.

SE OGSÅ: Sådan laver du hjemmerørt remoulade