Panna cotta opskrift
Foto: Maja Ambeck Vase | Fløjlsblød panna cotta med karamel.
ALT for damerne

Nem dessert: Panna cotta med karamel

Panna cotta med karamel

Fløjlsblød og karamelsød panna cotta toppet med knas og syrlige bær. Smaddernem at lave og helt umulig at modstå.

Af Maja Ambeck Vase 07.aug.2017 Mad

20 MIN.

Panna cotta til 6 personer

Panna cotta:
2 blade husblas
200 g Dulcey fra Valrhona
250 ml sødmælk
1 nip salt
250 ml piskefløde
Pynt: friske bær chokoladespåner skovsyre

Sådan laver du panna cotta:

Panna cotta:

1. Udblød husblassen i en skål med koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring mælk og salt til kogepunktet i en lille gryde, og tag gryden af varmen.

2. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme mælk. Hæld mælken over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet. Tilsæt den kolde fløde, og stavblend massen.

3. Fordel panna cottaen i små skåle, og lad den sætte sig i køleskabet natten over.

Pynt: Top panna cottaerne med friske bær, chokoladespåner og skovsyreblade.

Læs alt om pannacotta Dessert
Henter...