Paprikakoteletter
SPONSORERET indhold

Paprikakoteletter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem og hurtig opskrift på paprikakoteletter.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min.
2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
1+1 tsk paprika
salt og peber
25 g smør
250 g champignon
1 fed hvidløg
½ tsk kommen
1-2 dl bouillon
1 dl cremefraiche 9 %
2 tsk majsstivelse
1-2 forårsløg
Tilbehør:
kartofler, kartoffelmos eller ris

  1. Drys koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem på en pande med smør (½ min. på hver side). Tag dem af panden og svits nu de rensede, skivede champignoner. Tilsæt knust hvidløg, kommen og bouillon og kog det igennem. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og hæld det på panden. Tilsæt paprika og kog sovsen igennem. Læg koteletterne i sovsen og lad dem simre gennemvarme – ca. 3 min. Drys med fintsnittede forårsløg og servér med kogte kartofler, kartoffelmos eller kogte ris.