Pastagryde med oksekød og tomatsovs
SPONSORERET indhold

Pastagryde med oksekød og tomatsovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
27. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
200 g hakket oksekød
½ spsk olie
salt og peber
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
1-2 gulerødder (fintsnittet)
1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
2½ dl bouillon eller vand
200 g kort tørret pasta
frisk basilikum eller bredbladet persille
Tilbehør:
parmesanost

  1. Brun kødet i en bredbundet gryde med olie og krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløg og grønsager og steg under omrøring 3-5 min.
  2. Tilsæt tomater og bouillon og lad retten simre 10 min.
  3. Vend pastaen i retten og lad det simre under låg 10-12 min., til pastaen er mør.
  4. Smag til med salt og peber og drys med basilikum eller persilleblade.