Opskrift på pastasalat med kikærter, chorizo og rosmarin
SPONSORERET indhold

Pastasalat med kikærter, chorizo og rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker pasta, som er helt perfekt til sommerens picnicture.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
15. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 gulerod

1/4 frisk rød chili
1/2 dåse forkogte kikærter
2 fed hvidløg
1 tsk rosmarin (friske blade)

4 spsk olivenolie
1 tsk friske rosmarinblade
1/3 dåsetomater
1/4 spansk chorizopølse, skåret i tern (ca. 60 g)

½ glas tør hvidvin
1 l bouillon

salt
peber
100 g pasta, f.eks. conchigliette (små muslinger).

Sådan laver du pasta med kikærter

Hak eller blend gulerod og chili fint og blend med halvdelen af kikærterne, hvidløg og ½ tsk rosmarin.

Steg blandingen i olivenolie og tilsæt chorizo. Steg i et par minutter. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i yderligere et par minutter.

Tilsæt derefter resten af kikærterne, rosmarin og flået tomat. Tilsæt halvdelen af bouillonen der er lavet på forhånd og lad det koge op. Tilsæt derefter pastaen.

Tilsæt mere bouillon efter behov. Lidt ligesom når du laver risotto. Følg pastaens kogetid, men vær opmærksom på, at det godt kan tage lidt længere tid, end den anbefalede kogetid.

Smag til med salt og peber.


Se også opskrift på lun kartoffelsalat med bacon