Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
150 g pasta
olivenolie
citronpeber
2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
150 g sukkerærter
2-3 spsk pinjekerner
1 spsk dijonsennep
2 spsk citronsaft
bredbladet persille
salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaen og krydr med citronpeber.
- Krydr kødet med salt og citronpeber og steg det på en pande med olie – hele kyllingebryster ca. 15 min. i alt, kalkunschnitzler 3-4 min. på hver side.
- Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammen med fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
- Pisk sennep og citronsaft sammen og tilsæt 2-3 spsk olivenolie, salt og peber.
- Vend dressingen i pastasalaten og anret i en skål eller på 2 tallerkner. Pynt med persille.