Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Ingredienser:
Ikke fryse-egnet
400 g pasta (f.eks. skruer eller andet småt pasta)
300 g kyllingeschnitzel (små strimler)
1 spsk smør
3 tomater (både)
3 stilke bladselleri (fintsnittede)
2 stk snackpeber (fintsnittede)
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft (eller vineddike)
1-2 tsk dijonsennep
salt og peber
1 hjertesalathoved (skyllet, mindre stykker)
- Kog pastaen ”al dente” efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte og kom den i en skål. Vend lidt olie i.
- Rist kyllingestrimlerne i smør på en pande i 4-5 min. Drys med salt og peber.
- Bland strimlerne i pastaen sammen med tomatbåde, bladselleri og peberfrugt.
- Pisk olie og citronsaft eller vineddike sammen og rør sennep i. Krydr med salt og peber. Vend marinaden i salaten.
- Kom salatblade i bunden af en skål og hæld kyllingesalaten over.