Pebernødder
SPONSORERET indhold

Lækre pebernødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De sprøde og lækre kager kan også bages med glutenfri mel.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
22. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 160 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
125 g smør
75 g sukker
50 g farin
1 æg
250 g glutenfri mel, se tips
1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
1/2 tsk st. ingefær
1/2 tsk st. kanel
1/2 tsk st. nelliker
1/2 tsk st. peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rør smør, sukker og farin godt sammen og rør ægget i.
  3. Bland de tørre ingredienser og vend dem i æggemassen.
  4. Saml dejen og del den i 8 portioner. Tril dem til pølser og skær hver pølse i ca. 20 stykker.
  5. Tril dem til kugler og læg dem på bageplader med bagepapir.
  6. Bag dem 10-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist. Opbevar i kagedåser.