Pepperoniboller
SPONSORERET indhold

Pepperoniboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard Opskrift: Sandra Leigh Draznin
26. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
8 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Hævetid: 15 min.
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 pakke færdig pizzadej (400 g)
125 g pepperoni i skiver
80 g mozzarellakugler
50 g revet ost

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud på et stykke bagepapir og del den i 8 firkanter. Snit pepperonien i tynde strimler og fordel dem på midten af hvert dejstykke.
  2. Læg en kugle mozzarella ovenpå og luk dejen grundigt omkring fyldet.
  3. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile 15 min.
  4. Drys revet ost over bollerne og bag dem midt i ovnen ca. 15 min.