Opskrift på pitabrød Margherita
SPONSORERET indhold

Pitabrød Margherita

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pizza på den nemme måde

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
02. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

600 g meget modne tomater
2 fed hvidløg
1 bundt oregano
1 spsk hvidvinseddike
salt og peber
8 pitabrød
4 faste tomater i forskellige farver
1 stor bøffelost-mozzarella (ca. 200 g).

Sådan laver du pitabrød margharita:


Hak tomater, hvidløg og oregano groft, og kom det op i en gryde. Bring blandingen i kog og lad den boble i 15 min. så tomatsaucen bliver kogt godt sammen. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Læg tomater og mozarella i skiver ovenpå.

Bag pitaerne i ovnen ved 245 grader ca. 12 min. til osten er smeltet og lige netop er begyndt at blive gylden.

Skær pita-pizzaerne i trekantede skiver og servér en grøn salat til.