Pølsepind med frikadeller
SPONSORERET indhold

Pølsepind med frikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav lækre pølsepinde med frikadeller, peberfrugt og agurk.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
03. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Stegetid: 10 min.
125 g cocktailpølser
1 rød peberfrugt (skåret i tern)
2-3 skoleagurker (skåret i 1 cm's skiver)
Frikadeller:
400 g hakket svinekød
1 tsk salt
2 spsk mel
1 æg
1 lille løg (fintrevet)
1 dl mælk
kværnet peber
smør til stegning
små træpinde

  1. Rør det hakkede kød med salt. Rør herefter mel, æg og løg i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvile i køleskab ca. ½ time. Rør kværnet peber i. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk.
  2. Form farsen med en dessertske og steg frikadellerne ved middel varme i gyldent smør på panden.
  3. Anretning: Sæt de stegte frikadeller på træpinde skiftevis med pølser, peberfrugtstykker og agurk. Læg pindene over et ovnfast fad og giv dem få min. i en 225 g varm ovn. Server med tomatpuré eller ketchup.