Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Stegetid: 10 min.
125 g cocktailpølser
1 rød peberfrugt (skåret i tern)
2-3 skoleagurker (skåret i 1 cm's skiver)
Frikadeller:
400 g hakket svinekød
1 tsk salt
2 spsk mel
1 æg
1 lille løg (fintrevet)
1 dl mælk
kværnet peber
smør til stegning
små træpinde
- Rør det hakkede kød med salt. Rør herefter mel, æg og løg i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvile i køleskab ca. ½ time. Rør kværnet peber i. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk.
- Form farsen med en dessertske og steg frikadellerne ved middel varme i gyldent smør på panden.
- Anretning: Sæt de stegte frikadeller på træpinde skiftevis med pølser, peberfrugtstykker og agurk. Læg pindene over et ovnfast fad og giv dem få min. i en 225 g varm ovn. Server med tomatpuré eller ketchup.