banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Kom med til ALT for damernes Kvindeløb – Danmarks hyggeligste!   BESTIL HER

Porchetta opskrift
Porchetta

Porchetta opskrift

Porchetta

Bedømmelse
5

1 svineslag
2 store håndfulde frisk rosmarin
2 store håndefulde frisk salvie
salt
peber
olivenolie
kødsnor
grøntsagsbouillon efter behov

Sådan laver du porchetta

Fjern eventuelle ben fra kødet, og skær slaget igennem på tværs - uden at skære det i to dele. Slaget skal ligge foran dig som en åben bog.

Hak krydderurterne fint, og fyld slaget med dem, salt, peber og olivenolien.

Slaget rulles sammen, så sværen er yderst, og hele stykket bindes med kødsnor.

Kom det sammenrullede svineslag i en bradepande med grøntsagsbouillonen, flere krydderurter, og bunker af kærlighed.

Porchettaen steges i ovnen ved 180 grader i ca. 2 timer.

Porchetta er lækkert både varmt og koldt. Servér det varmt i skiver på ca. 1 cm tykkelse og koldt helt tyndt, skåret som pålæg.

 

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Svin

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

Italiensk

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok