Porchetta opskrift
SPONSORERET indhold

Porchetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Spiseri Foto: Spiseri
14. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
5

Ingredienser

1 svineslag
2 store håndfulde frisk rosmarin
2 store håndefulde frisk salvie
salt
peber
olivenolie
kødsnor
grøntsagsbouillon efter behov

Sådan laver du porchetta

Fjern eventuelle ben fra kødet, og skær slaget igennem på tværs - uden at skære det i to dele. Slaget skal ligge foran dig som en åben bog.

Hak krydderurterne fint, og fyld slaget med dem, salt, peber og olivenolien.

Slaget rulles sammen, så sværen er yderst, og hele stykket bindes med kødsnor.

Kom det sammenrullede svineslag i en bradepande med grøntsagsbouillonen, flere krydderurter, og bunker af kærlighed.

Porchettaen steges i ovnen ved 180 grader i ca. 2 timer.

Porchetta er lækkert både varmt og koldt. Servér det varmt i skiver på ca. 1 cm tykkelse og koldt helt tyndt, skåret som pålæg.