Poussiner med sprød sennepspanering og blomkålsalat
SPONSORERET indhold

Poussiner med sprød sennepspanering og blomkålsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kylling i miniformat med sundt tilbehør.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
11. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6-8

Ingredienser

3-4 poussiner
1½ spsk dijonsennep
2 spsk flydende honning
salt og peber
1½ dl rasp
evt lidt frisk timian
15-20 g smør
½ blomkål
saften af ½ citron
½ tsk rørsukker
½ spsk æbleeddike
2½ spsk olivenolie
½ lille rødløg eller skalotteløg
1 dl hakket persille
salt og peber
Tilbehør: evt. kogte kartofler.

Sådan gør du:

Rens poussinerne for evt. indmadsrester. Skær dem igennem på langs og placer dem på bageplade med bagepapir med kødsiden opad. Rør dijonsennep sammen med flydende honning, salt og peber. Pensl kødet med et lag sennepsblanding og drys med masser af rasp og evt. lidt frisk timian. Giv dem en lille smørklat på toppen og steg dem i ovnen 35-40 min ved 185 grader til de er gennemstegte.

Skær blomkål i tynde skiver og pluk det lidt fra hinanden. Rør citronsaft sammen med rørsukker, æbleeddike og olivenolie, og vend det sammen med blomkål. Snit rødløg eller skalotteløg i tynde skiver og vend det sammen med blomkål, hakket persille og krydr med salt og peber.

Server de sprøde senneps-panerede poussiner med blomkålssalat.

Få mere inspiration til lækker julemad på altfordamerne.dk/jul/

Eller se Hjemmets bedste juleopskrifter på hjemmet.dk/Jul/Julemad/