Risalamande
SPONSORERET indhold

Risalamande med sherry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn opskrift på den helt klassiske dessert til juleaften - risalamande med varm kirsebærsauce.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
13. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet

1 portion risengrød
(kogt af 1⁄2 liter mælk og 75 g grødris)
2-3 spsk sukker
kornene af 1⁄2 stang vanilje
2 spsk lys portvin (evt.)
25 g mandler (smuttede og grofthakkede)
2 ½ dl piskefløde

Tilbehør:
kirsebærsovs

Sådan laver du risalamande

  1. Rør den kolde risengrød med sukker og vaniljekorn og tilsæt lidt portvin. Bland de grofthakkede mandler i – men husk, der skal være en hel mandel. Pisk fløden til skum og vend den i.
  2. Fordél desserten i portionsglas og servér med kold eller lun kirsebærsovs.