Risengrød på brune ris og mandeldrik
SPONSORERET indhold

Risengrød på brune ris og mandeldrik

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv at lave en sundere version af risengrøden ved at bruge brune ris og mandeldrik.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
18. dec. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Risengrød til 4 personer

Ingredienser

Risengrød på brune ris og mandelmælk

200 g brune ris

1,5 liter mandeldrik

1 tsk havsalt

smør 

kanel

Sådan laver du risengrød på brune ris og mandeldrik

  1. Tag en gryde og hæld ris og mandeldrik i.
  2. Kog op og skru ned på svag varme. Hæld havsalt i, og lad simre i ca. 45 min.
  3. Hvis den bliver for tyk, kan du spæde op med mere mælk.
  4. Servér med en smørklat og masser af kanel.

SE OGSÅ: Klassisk risengrød med kanelsukker

SE OGSÅ: Klatkager og tranebærsovs med ahornsirup