nem risret
Foto: Louises madblog
Sponseret indhold

Risret med oksekød og ananas

Risret med oksekød og ananas

Del på

Indimellem må aftensmaden bare gerne gå rigtig stærkt. Det er ikke altid man har oceaner af tid til at stå i køkkenet, og hvis man gerne vil undgå alt for meget take-away kan det være svært at nå madlavningen. Men her kommer opskriften på en lækker ret, som kun tager 20 minutter at lave!

Sponseret indhold Af Louises madblog 15.maj.2017 Mad

Risret til 3 personer

1 pose Uncle Ben’s Ris & Quinoa, Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa eller Uncle Ben’s ris
150 g bacon i tern

500 g hakket oksekød

1 løg
3 fed hvidløg

1 lille dåse ananas (behold juicen)
1 lille dåse majs (150 g)

100 g frosne ærter

1 peberfrugt
8 cocktailtomater (300 g)
1 terning oksebouillon
Salt 

Sådan laver du risretten

Opskriften er lavet i samarbejde med Uncle Ben’s, som I måske kender for deres færdiglavede saucer. Men Uncle Ben’s laver også ris, og derfor har jeg lavet en lækker risret.

De fleste af deres ris kan tilberedes på 10 minutter og desuden kommer risene i nogle ret smarte poser (Boil in Bag), som gør det overflødigt at måle vand og ris af, så jeg vil mene at alle burde kunne koge ris uden at brænde dem på, koge dem ud eller lignende. Uncle Ben har netop lanceret to nye risvarianter i deres sortiment. Uncle Ben’s Fuldkornsris & Quinoa og Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa.

Til denne opskrift kan du både bruge de helt nye risvarianter eller blot de helt almindelige Uncle Ben’s ris:

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.


2. Svits baconen på en varm pande.


3. Imens hakker du løget, skærer peberfrugt og ananas i tern (husk at gemme ananassaften), og skær tomaterne i kvarte.

4. Når baconen er blevet brunet godt af tilsætter du det hakkede løg, samt presset hvidløg.


5. Svits løget til det er klart.


6. Brun det hakkede oksekød på panden.


7. Tilsæt majs og ærter og rør rundt i retten.


8. Tilsæt rød peber, ananas, tomater og de kogte ris.


9. Rør det hele godt rundt og tilsæt så ananasjuicen og bouillonterningen. Lad den blive opløst i retten. 

OM LOUISES MADBLOG

Jeg hedder Louise, er 29 år. Jeg startede Louises madblog i sommeren 2010, og bloggen var til en start mest ment som et online opskriftsarkiv til mig selv og mine nærmeste. Men der skete heldigvis ret hurtigt en udvikling i bloggen, og der strømmede flere søde læsere til.

Læs med på www.louisesmadblog.dk

Del på
Kommentarer (0)
Henter...