Spis i farver
SPONSORERET indhold

Rødbedesalat med fuldkornsris og grillstegt tun

Supersund salat, der er lige så lækker for øjnene som for maven.

Foto: Henrik Freek Christensen
18. feb. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Rødbedesalat med fuldkornsris og grillstegt tun
Tid: ca. 30 min. plus kogetid
(4 pers.)

200 g sorte fuldkornsris
½ kg rødbeder
50 g soltørrede tranebær eller blåbær
4 tunbøffer olie til pensling

Wasabicreme:
1 dl cremefraiche 9 %
1 spsk. mayonnaisewasabi efter smag  peber

1. Skyl risene, og kog dem som angivet på emballagen.

2. Kog rødbederne i 45 min.-1 time, afhængig af størrelsen. afdryp og gnub skindet af. afkøl rødbederne, før de skæres i skiver.

3. Vend fuldkornris med rødbeder og tra-nebær.

4. Pensl tunen med olie, og grill den på en meget varm grillpande i 1 min. på hver side. den skal være lyserød indeni.

5. Rør cremefraiche med mayonnaise og wasabi efter smag, og krydr med peber.

6. Skær tunen i mindre stykker, og anret i salaten. Dryp dressingen over, og server.