Rødspættefileter bagt med hyldeblomst
SPONSORERET indhold

Rødspættefileter bagt med hyldeblomst

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
250 g rødspættefileter
1⁄2 citron
3-4 klaser hyldeblomst
25 g mandler
1-2 spsk olivenolie
persille
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler og gulerødder

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær skrællen og den hvide hinde af citronen. Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand og ryst vandet af dem. Hak dem fint sammen med mandler og citron.
  3. Krydr fileterne med salt og peber, fold dem let sammen og læg dem i en bradepande foret med bagepapir. Fordel hyldeblomstblandingen over dem og dryp med olivenolie. Sæt fadet i ovnen ca. 8 min.
  4. Drys med hakket persille og server med nykogte kartofler og gulerødder