Rødspætteruller med persillesauce
SPONSORERET indhold

Rødspætteruller med persillesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig nem og hurtig hverdagsmad. Det går endnu hurtigere, hvis fisken tilberedes i mikroovnen, hvor fisken blot skal have 3 minutter ved fuld styrke.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

170 g rødspættefileter
salt & peber
Persillesauce
1 dl skummetmælk eller minimælk
2 tsk mel
1 tsk bouillonpulver
1 bdt persille
salt & peber
Tilbehør
100 g nye kartofler
grønsager

  1. Rødspættefileterne rulles til små ruller, der krydres og lægges på et ovnfast fad. Kommes i en varm ovn og bages ved 200° i ca 10 minutter.
  2. Ryst skummetmælk, mel og bouillon sammen og varm saucen op under piskning i en lille gryde.
  3. Tilsæt eventuelt lidt vand for at justere konsistensen. Tilsæt hakket persille og smag saucen til med salt og peber.
  4. Anret fisken med persillesauce, nye kartofler og grønsager efter eget valg, for eksempel dampede, nye gulerødder.