Helleflynder med agurke-basilikum-creme og ristet rugbrød
SPONSORERET indhold

Røget helleflynder med agurke-basilikum-creme og ristet rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Wichmann og Bendtsen
03. feb. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ agurk 
1½ dl græsk yoghurt 10 %
1 knsp cayennepeber
salt 
1½ spsk citronsaft 
2-3 spsk finthakket basilikum
2 spsk finthakket rødløg
1 spsk fintrevet peberrod
4-6 skiver rugbrød
evt. smør til stegning af rugbrød
4-6 skiver røget hellefisk
lidt plukket dild og basilikumblade.
Skræl agurken, halvér den på langs, og skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær agurken i ½ cm tykke skiver på skrå.

Sådan gør du

Rør græsk yoghurt med cayennepeber, salt, citronsaft, basilikum, rødløg og peberrod.
Rist rugbrødet på en brødrister eller steg det sprødt på en pande med lidt smør. 
Anret hellefisk og agurk-basilikumcreme på et fad og pynt med plukket dild, basilikum og servér ristet rugbrød til.