Spis i farver
SPONSORERET indhold

Rosenkålssalat med spelt, æble og kapersvinaigrette

Vintervitaminer, der egner sig perfekt som tilbehør til f.eks. stegt andebryst, kylling eller en hakkebøf.

Foto: Henrik Freek Christensen
18. feb. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Rosenkålssalat med spelt,  æble og kapers-vinaigrette

Tid: ca. 15 min. plus kogetid
(4 pers.)

100 g perlespelt (eller lign. korn)
500 g rosenkål
2 grønne æbler
1 bakke karse

Kapersvinaigrette:
1 spsk. æbleeddike
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. grovkornet sennep
1 tsk. flydende honning
1 spsk. kapers

1. Skyl og kog spelt som angivet på emballagen.

2. Del rosenkålen i blade. damp rosenkålsbladene i 1 min. i så lidt vand som muligt. afdryp bladene.

3. Skær æblerne i kvarter, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.

4. Vend korn med rosenkål, æbler og karse.

5. Rør eddike med olivenolie, sen-nep, honning og kapers. vend vinaigretten i salaten og server.