Rosmarin-marengs med chokoladesovs
SPONSORERET indhold

Rosmarin-marengs med chokoladesovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne krydrede marengskys med banan og chokolade.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
09. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bage/kogetid: ca. 50 min.
Ikke fryse-egnet
3 æggehvider (1 dl)
1 tsk citronsaft
175 g sukker
2-3 kviste frisk rosmarin (1 tsk tørret)
4 bananer
1 1⁄2 dl piskefløde
100 g mørk chokolade (stykker)
Pynt: frisk rosmarin

  1. Pisk æggehviderne med citronsaft og halvdelen af sukkeret, så det skummer. Tilsæt hakket rosmarin og vend resten af sukkeret i skummet. Kom det i en sprøjtepose og sæt marengs på bagepapir på en bageplade.
  2. Bag ca. 45 min. i en 100 grader varm ovn. Køl marengsene af. Varm fløden og pisk chokolade i.
  3. Anret marengs med skiver af banan og lun chokoladesovs. Pynt evt. med frisk rosmarin.