Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

    Opskriften på bechamelsovs

    Sådan laver du bechamelsovs

    Se videoen hvor Katrine Klinken laver bechamelsovs her - bechamelsovs er en mælkesovs, som kan bruges til en stribe retter: lasagne, senneps- eller persillesovs og som mornaysovs/ostesovs.

    Bedømmelse

    Bechamelsovs

     


    20 g smør
    3 spsk. (30 g hvedemel)
    1/2 liter mælk
    salt peber
    evt. 1/2 tsk. fintrevet muskatnød
    evt. revet ost

    Sådan laver du bechamelsovs

    1. Smelt smør i en gryde ved middel varme.

    2. Rør melet i til alt smørret er suget op.

    3. Pisk mælken i lidt ad gangen til blandingen er jævn.

    4. Kog ved svag varme i 5-10 minutter, rør jævnligt.

    Ingredienser

    5

    Tilberedning

    ca. 15 MIN.

    Type

    Tilbehør

    Specialkost

    Kategori

    Hovedret

    Nationalitet

    Energi pr. person

    0 Kcal

    Fedt 0 %

    Protein 0 %

    Kulhydrat 0 %

    Bedøm opskrift

    Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

    Ok