Sådan laver du forårsminestrone
SPONSORERET indhold

Sådan laver du forårsminestrone

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
17. apr. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 dl boghvede
1 lille løg
2 fed hvidløg
olivenolie
1-2 spsk god grøntsagsbouillon, jeg bruger Herbamare
8-10 dl kogende vand

Fyld:
200 g sojabønner
1 håndfuld kørvel
lidt høvlet parmesan
1 bundt brøndkarse

Sådan laver du forårsminestrone

Kog boghveden, til den er mør, ca. 15-20 min, dræn vandet fra, og lad den dryppe af.

Hak løgene fint, og skær hvidløget i tynde skiver. Sautér begge dele i olivenolie, uden at de tager farve (bare et par minutter). Kom bouillon og kogende vand på, og lad det koge op. Tilsæt sojabønner.

Anret boghveden i skåle, og hæld suppen over.

Top med kørvel, parmesan og brøndkarse

LÆS OGSÅ: Gulerodssuppe