Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping
SPONSORERET indhold

Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan købe papadums i velassorterede supermarkeder, f.eks. fra Patak. De er supernemme at tilberede. Og selvom de ikke er verdens sundeste, er de skønne at toppe med dejlige krydrede tomater.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 tomater
3 spsk hakkede løg
3 spsk hakket koriander
4 spsk citronsaft + til tilsmagning
1 spsk garam masala
2 tsk jomfru i det grønne
salt
8 papadum
olie til stegning

Opskrift: Indisk papadum med krydret tomattopping

Skær tomaterne i tern, og vend dem med løg, koriander, citronsaft, garam masala og jomfru i det grønne. Smag til med citron.

Tilbered papadums i varm olie, efter anvisningen på pakken. Anret varme, sprøde papadums med tomatsalaten på toppen, og servér så hurtigt som muligt!

PRØV OGSÅ: Lav en lækker indisk dhal