Sådan laver du sprødstegt fiskefilet med selleri-æble-remoulade
SPONSORERET indhold

Sådan laver du sprødstegt fiskefilet med selleri-æble-remoulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
03. apr. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200 g knoldselleri
1 æble
2 spsk finthakket rødløg
4-5 spsk cremefraiche 18 %
2 spsk finthakket dild
1½ tsk dijonsennep
½ tsk karry
salt og peber
8 rødspættefileter
2 æg
hvedemel
200 g rasp
1 dl kruspersille
1 fed hvidløg
1 tsk revet citronskal
250 g små tomater på stilk
1 citron skåret i både

Tilbehør:
kartofler eller brød

Sådan laver du Sprødstegt fiskefilet med selleri-æble-remoulade

Riv selleri og æble på den fine side af rivejernet. Rør finthakket rødløg sammen med cremefraiche, dild, dijonsennep, karry, salt og peber.

Pisk æggene og 2 spsk koldt vand sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Kom hvedemel på en anden tallerken og rasp på en tredje tallerken. Vend fiskestykkerne først i mel, så i æg og afslutningsvis i rasp. Læg de panerede fiskestykker på et fad, indtil de skal steges.

Hak persillen fint, og pil og hak hvidløg fint, og bland det sammen med revet citronskal. Steg tomaterne 2-3 min på en pande med olivenolie. Krydr med salt og peber.

Steg fiskefileterne på en pande med olivenolie og lidt smør 4 min på hver side, til de er sprøde og gennemstegte. Servér de sprødstegte fisk med et drys persille, tomater, citronbåde og selleri-æbleremoulade. Spis kogte kartofler eller brød til.

TIP! Prøv også at servere remouladen til skiver af culottesteg i en god sandwich med sprød salat og grøntsager.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk papdum med krydret tomattopping