Salat med andelår, æble og savojkål
SPONSORERET indhold

Salat med confiterede andelår, æble og savojkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
22. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2-3 confiterede eller stegte andelår
timian, et par kviste
2 håndfulde savojkål skåret i strimler
1 spsk andefedt eller olivenolie
½ spsk citronsaft
salt og peber
½ rødløg snittet i tynde skiver
2 æbler skåret i tern
¼ bakke rucola

Sådan laver du salat med andelår:

Pluk kødet af lårene i små stykker, og fjern fedtet. Opvarm en pande med lidt andefedt eller olivenolie, og tilsæt det plukkede andelår, timian og savojkål. Lad det stege ved jævn varme 3-4 min. Krydr andekødet, og kål med citronsaft, salt og peber.

Kom det i en skål, og vend det sammen med rødløg, æbler og rucola. Krydr evt. salaten med ekstra citronsaft, salt og peber.

Anret salaten, og servér med brød.

PRØV OGSÅ: Flæskestegssandwich med rødkål og chilimarinerede agurker