Salat med gedeostecrutoner og pinjekerner
SPONSORERET indhold

Salat med gedeostecrutoner og pinjekerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en lækker salat med gedeost og pinjekerner. Simpelt, nemt og sundt.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
22. jun. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min. (+ tid til optænding af bål eller grill)
Stege/bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 bakker blandede små salater
12 små skiver brød (evt. flute)
200 g frisk gedeost i olie (drænet vægt)
50 g pinjekerner
2-3 spsk olie-eddikedressing

  1. Læg en skive gedeost på hvert stykke brød og læg dem på sølvpapir på en varm grillrist. Varm dem godt igennem, så osten er lun. Det kan også gøres under grillen i en ovn.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande i få min., til de er gyldne. Vend salaten sammen med dressing, anret de lune brødskiver med salat og drys med pinjekerner.