Salat med grillet polenta, oliven og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Salat med grillet polenta, oliven og peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert tilbehør med både sødme og fylde.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
19. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

3 ½ dl vand
1 kvist rosmarin
1 dl minut-polenta (fås hos udvalgte supermarkeder)
5 g smør
1 spsk olivenolie
salt og peber
1 peberfrugt
¼ bakke rucolasalat
50-75 g sorte oliven
1 spsk skalotteløg eller rødløg, finthakket
lidt citronsaft

Sådan gør du:

Bring vand og rosmarin til kogepunktet, pisk minut-polenta-mel i vandet, og kog det igennem 1-2 minutter, til det tykner. Rør en smørklat og lidt olivenolie i, og krydr med salt og peber. Bred den kogte polenta ud på et stykke bagepapir, eller en tallerken, og lad det afkøle helt. Skær det afkølede polenta i passende stykker.

Fjern stilk og kerner fra peberfrugten, og skær den i 6 stykker.

Kom lidt olivenolie på peberfrugt- og polentastykkerne, og steg dem på en grillpande i nogle minutter. Krydr med salt og peber. Hvis du ikke har en grillpande, så brug en almindelig pande i stedet.

Vend rucola sammen med sorte oliven, skalotteløg og citronsaft.
Anret stegt polenta og peberfrugt på et fad, kom salaten med de sorte oliven henover og servér.


Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/

Prøv også kyllingelår med jordskokker, grønkål og citron