Salat med stegte æbler og valnødder
SPONSORERET indhold

Salat med stegte æbler og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
1 pakke blandet salat
2 syrlige spiseæbler
frisk timian
15 g smør
30 g valnøddekerner
salt og peber
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 tsk honning eller sirup
1 tsk olivenolie
1 spsk æblevineddike
1 spsk æblemost
salt og peber

  1. Pisk dressingen sammen.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask æblerne og skær dem i både uden kernehus. Steg dem gyldne på en pande med smør og timian. Tilsæt valnødder, salt og peber.
  4. Vend salaten med dressingen og anret det på 2 tallerkener.
  5. Fordel æbler og valnødder på salaten og kværn lidt sort peber over. Server straks.