Saltbagt fisk med kryddersalt
SPONSORERET indhold

Saltbagt fisk med kryddersalt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det krydrede salt giver smag og holder samtidig på saftigheden i fisken, mens den bager.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 havørred (ca. 1 kg)
1 citron
1 bundt timian
1 bundt oregano
150 g groft salt

  1. Tænd ovnen til 180 grader. Dup fisken tør indvendigt og udvendigt med køkkenrulle. Skær citronen i skiver og læg dem i ørredens bug.
  2. Hak timian og oregano og bland med saltet. Læg en tredjedel af saltet i et aflangt ovnfast fad. Læg fisken ovenpå og bred resten af saltet over fisken. Bag fisken i 35 min. Fjern saltet fra overfladen.
  3. Servér fisken hel, træk det øverste skind af og pil forsigtigt fiskekødet fra benene. Servér f.eks. med bagt selleri og dilddip, kogte kartofler og en skål sprød salat.