Sandwich
SPONSORERET indhold

Sandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassiske sandwich må gerne smøres aftenen før. Det giver tid til at lægge dem i pres, så de kan spises med fingrene – ligesom jarlen af Sandwich gjorde.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
22. aug. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Sandwich med røget filet og flødeost
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 sandwich-trekanter)
4 skiver sandwichbrød
125 g flødeost naturel
evt. 1 fed hvidløg (knust)
friskkværnet peber
4 salatblade
6 skiver røget svinefilet
Sandwich med roastbeef
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnede
(4 sandwich-trekanter)
4 skiver sandwichbrød
4 spsk pickles (finthakket)
2 spsk karse (fintklippet)
8 skiver roastbeef
Agurkesandwich med sennepssmør
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: mindst 1 time, gerne flere timer
Ikke fryse-egnede
(4 sandwich-trekanter)
40 g smør (blødt)
1 spsk sennepspulver, (f.eks. Colman’s)
4 skiver sandwichbrød
16 skiver agurk
salt
friskkværnet peber

  1. Sandwich med røget filet og flødeost
    Smør alle brødskiverne med flødeost, evt. rørt med hvidløg. Krydr med peber.

    Fordel salatbladene på to af brødskiverne og læg kødet ovenpå. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Sæt dem i køleskabet, til de skal spises – gerne frisklavet, så salaten er sprød.
  2. Sandwich med roastbeef
    Smør brødskiverne med pickles og drys med karse. Læg kødet på to af brødskiverne. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Læg evt. i pres og sæt i køleskabet.
  3. Agurkesandwich med sennepssmør
    Rør smørret med sennepspulver. Smør alle brødskiverne. Fordel agurkeskiverne på to af brødskiverne. Krydr med salt og peber. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Læg evt. i pres og sæt de færdige sandwich i køleskabet.