Skinkeruller med flødeost og grønssagstænger
SPONSORERET indhold

Skinkeruller med flødeost og grønssagstænger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små lækre 'skinkehapser' - server som forret eller snack med et godt stykke brød til.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
15. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
8 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnede
8 skiver koldrøget skinke
150 g flødeost naturel
2 stængler bladselleri (tynde stænger)
1 miniagurk (tynde stænger)
1/2 rød peberfrugt (tynde stænger)
Tilbehør: rugboller med kerner eller andet godt brød

  1. Smør flødeost på skinkeskiverne. Læg en tynd stang bladselleri, en stang agurk og en stang rød peberfrugt på midten af skiven. Tril sammen til en rulle
  2. Pak hver rulle ind i et stykke mellemlægspapir. Nyd dem med en rugbolle med kerner eller andet godt brød.