Små franske toast
SPONSORERET indhold

Små franske toast

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker lille hapser i form af hjemmebagte franske toasts med bacon, tomat og parmesan.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
23. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
4 store skiver lyst brød, gerne daggammelt
2 æg
2 dl mælk
3 spsk hakkede krydderurter (f.eks. persille, purløg, oregano)
25 g parmesanost (revet)
salt og peber
6 skiver bacon
4 sprøde salatblade
2 store tomater (eller 4 cocktailtomater)
25 g smør (eller olivenolie)
6-8 tandstikkere

  1. Pisk æg og mælk sammen med krydderurter, parmesanost, salt og peber.
  2. Læg brødskiverne i et dybt fad og hæld æggemassen over. Lad dem opsuge alt – vend dem en gang undervejs.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
  4. Skyl og slyng salatbladene og skær tomaterne i skiver.
  5. Steg brødskiverne gyldne på en varm pande med smør eller olie 3-4 min. på hver side.
  6. Læg dem sammen med tomat, salat og bacon og del hver sandwich i 3-4 stykker. Stik en tandstikker i hver.