Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1+1 spsk olie/smør
1 dåse hakkede tomater
salt og peber
1 pakke frossen hel spinat
Tilbehør:
kogte ris eller stegte kartofler
- Svits finthakket løg, hvidløg og ingefær i en wok eller sauterpande med olie 5-8 min. Tilsæt de hakkede tomater og kog sovsen igennem 5-10 min. Tilsæt spinaten, lad det simre, til spinaten er gennemvarm og smag til med salt og peber. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med smør eller olie 1/2 min. på hver side. Læg koteletterne i spinatsovsen og lad dem simre 3-4 min. Servér med kogte ris eller stegte kartofler.